divendres, 24 de setembre del 2010

El Grup de Recerca de Cerdanya fa un bon balanç de les activitats d'estiu

El Grup de Recerca de Cerdanya ha fet un bon balanç de com han anat les activitats d’estiu. Els mesos de juliol i agost, el Grup ha realitzat un total de 9 activitats culturals, entre conferències, taules rodones, sortides botàniques i el Segon Cicle de Poesia i Música.

La major afluència de visitants a la comarca durant l’estiu s’ha notat, ja que les activitats han comptat amb més participació. Així doncs, un total de 471 persones han assistit a les diverses activitats organitzades pel Grup, assolint una mitjana de 52.33 persones per activitat, la més alta des de la creació de l’entitat. El balanç, doncs, és bo, tot i que hi ha algunes activitats, com els Fòrum Cerdanya, on encara costa atreure al públic.

Pel que fa a la tardor, el grup mantindrà les conferències i taules rodones, però prepara dos plats forts. Una de les activitats estrella seran les jornades de difusió del Parc Natural del Cadí-Moixeró, que es duran a terme el primer cap de setmana de novembre.

L’altre plat fort de la tardor serà la setmana de la ciència, que enguany incorporarà activitats a les escoles de la comarca i algunes presentacions de llibres.

A la imatge, la Trobada de Poesia d'estiu (foto: GRC)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada