divendres, 10 de setembre del 2010

L’Oficina de Turisme manté unes xifres de consultes similars a les de l'estiu anterior

L’Oficina de Turisme de la Cerdanya ha mantingut aquest estiu un nivell de consultes molt similar al de la temporada anterior. L’estiu passat, l’oficina va experimentar un creixement del 40% en el nombre de turistes atesos, el que va significar una xifra rècord. Mentrestant, aquest estiu, el nombre de turistes que han passat per l’Oficina s’ha mantingut gairebé igual, amb una lleugera davallada que no arriba a l’1 per cent, ja que entre els mesos de juny, juliol i agost s'han atès 13.329 consultes, davant les 13.350 de l'any passat.

El responsable de l'Oficina, Eduard Correa assegura que el gran creixement de consultes experimentades l’estiu passat està estretament lligat amb la crisi econòmica. I és que bona part dels usuaris de l’oficina de turisme van ser segons residents que van aprofitar molt més la casa que tenien a Cerdanya, ja que no es podien permetre fer un viatge a l’estranger. D’aquesta manera, s’estaven molts més dies de l’habitual a la comarca, i acabaven acudint a l’Oficina de Turisme per conèixer quines activitats s’hi podien fer. Aquest any, ha passat el mateix.

Pel que fa a la procedència de la resta de visitants -els que no disposen de segona residència a la comarca- la majoria venen del País Valencià, Madrid, el País Basc, Andalusia, les Balears i les Canàries. Pel que fa al tipus de consultes, les més freqüents són de caràcter general, seguides de les consultes específiques sobre excursions, allotjaments i activitats turístiques com ara el Tren Groc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada