dimecres, 29 de setembre del 2010

Poc seguiment de la vaga general a Cerdanya

A Cerdanya, la vaga general no ha tingut massa seguiment. A la zona industrial de Puigcerdà, les empreses han treballat com un dia qualsevol, i no s’han produït incidències. El mateix ha passat al centre de la Vila, on la gran majoria de comerços, bars, restaurants i oficines han aixecat la persiana. Els motius per no seguir la vaga han estat diversos, però molts no veien massa clara la seva utilitat.

El que sí que s’ha vist afectat ha estat el transport de passatgers. Així doncs, la línia ferroviaria que uneix Cerdanya amb Barcelona ha patit restriccions i només han circulat 2 trens per sentit, quan normalment en circulen 7. Pel que fa al transport escolar, des del Consell Comarcal han confirmat que aquest ha funcionat correctament, igual que el servei de menjador de les escoles i instituts cerdans. A l’Institut de Secundària Pere Borrell de Puigcerdà, han fet vaga 7 dels 64 professors, i també els alumnes de tercer i quart d'ESO.

Qui també s’ha afegit a la vaga han estat els treballadors que depenen de l’ajuntament de Puigcerdà. A les 12 del migdia s’han plantat davant el consistori i han llegit un manifest, on han expressat la seva oposició a la reforma laboral endegada pel govern espanyol. Així doncs, dels prop de 120 treballadors del consistori, gairebé tots s’han sumat a la protesta. L’hospital de Puigcerdà, mentrestant, ha funcionat amb total normalitat.

A la imatge, un moment de la protesta dels treballadors de l'ajuntament de Puigcerdà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada