dijous, 16 de setembre del 2010

Rosa Seoane no aconsegueix aturar el procés de desnonament i ha d'abandonar el pis

La veïna de Puigcerdà que va iniciar una campanya per evitar un desnonament no ha aconseguit el seu objectiu. Aquest dijous 16 de setembre Rosa Seoane ha d’abandonar el pis que habitava al centre de Puigcerdà des de feia 5 anys.

Es tracta del mateix habitatge on fa poc més de dos anys va morir la seva filla a causa d’una fuita de gas. Ella també va patir seqüeles arran d’aquell accident i no ha pogut treballar més des d’aleshores. Assegura que això li ha impedit pagar el lloguer del pis, i és per això que el propietari ha decidit iniciar un procés de desnonament.

Tot fa preveure que Seoane cobrarà una indemnització per les conseqüències de l’accident de fa dos anys, i és per això que va iniciar una campanya per demanar al propietari que s’esperés a que es resolgués el judici. Tot i això, no ho ha aconseguit i ara ha de marxar. De moment, deixarà les seves pertinences en un magatzem que li han deixat i marxarà unes setmanes a Galícia per desconnectar. Després, però, assegura que tornarà, perquè vol que es resolgui el cas de la mort de la seva filla.

Seoane es va posar en contacte amb l’ajuntament de Puigcerdà per demanar ajuda. El consistori li va oferir un pis de protecció oficial a la Colònia Simón, però Seoane el va rebutjar perquè es troba allunyat del nucli urbà i no hi pot accedir perquè no disposa de vehicle. Des de l’ajuntament, han destacat que a banda de buscar-li un pis de protecció oficial que ella pugui pagar, no poden fer-hi res més. Tot i això, han deixat clar que el seu cas és prioritari i serà la primera persona que es tindrà en compte quan aparegui un habitatge que s’adapti a les seves possibilitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada