dijous, 16 de setembre del 2010

Puigcerdà ret un càlid homenatge a José Antonio Hermida, campió del món de BTT

Puigcerdà ha homenatjat el seu campió del mon de BTT, José Antonio Hermida. La setmana passada, el puigcerdanenc va guanyar el mundial al Quebec, en l’especialitat de camp a través, i aquest divendres la Vila l’ha rebut amb un càlid homenatge. Més d’un centenar de puigcerdanencs i cerdans s’han aplegat davant l’ajuntament per saludar i aplaudir José Antonio Hermida.

L’esportista ha destacat que portava 10 anys perseguint aquest títol, i que ha estat molt especial poder-lo aconseguir. També ha valorat especialment l’escalf rebut per part de la gent de Puigcerdà i Cerdanya, i ha remarcat el seu lligam amb la vall, on viu i entrena gairebé a diari, sempre que no està de viatge.

A l’acte també hi ha assistit l’alcalde de Puigcerdà, Joan Planella, la majoria de regidors de l’ajuntament de la Vila i un regidor de Guils, municipi on viu actualment Hermida. Planella s’ha mostrat orgullós de comptar amb un esportista d’aquesta categoria, i ha destacat que és, també, un important reclam per Puigcerdà a nivell turístic.

Després de les felicitacions rebudes a la porta de l’ajuntament, Hermida s’ha dirigit a una sala de plens plena de gom a gom, on ha rebut regals d’entitats i institucions de la comarca i de la Federació Catalana de Ciclisme. Posteriorment s’ha dirigit al balcó de l’ajuntament, des d’on ha saludat al nombrós públic agrupat a la plaça i els ha donat les gràcies pel seu suport.

A la imatge, un moment de la rebuda

1 comentari: