dimecres, 8 de setembre del 2010

Ja han començat les obres de remodelació de la plaça Cabrinetty de Puigcerdà

Aquest dilluns han començat les obres de remodelació de la plaça Cabrinetty de Puigcerdà. Un cop acabat el mes d’agost i passada la temporada turística d’estiu, l’ajuntament ha decidit començar ja els treballs, per tal de tenir-los enllestits abans de les vacances de Nadal. Durant el mig any que duraran les obres, els veïns veuran modificat el recorregut per accedir a la zona.

Un cop acabades les obres, la plaça Cabrinetty es convertirà en un espai per a vianants, ja que s’eliminaran les places d’aparcament que hi ha actualment al centre. D’aquesta manera, l’ajuntament donarà per tancat el procés de remodelació integral del nucli antic, després de les actuacions fetes a les places de Santa Maria, els Herois i l’Ajuntament, i al Passeig 10 d’abril. Planella, però, destaca que encara queda molta feina per fer als barris de l'Estació i la Baronia.

D’altra banda, el material i la runa de l’obra de la plaça Cabrinetty entraran i sortiran pel carrer Querol, el paviment del qual es renovarà completament un cop acabades les obres a la plaça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada