dimecres, 22 de setembre del 2010

Puigcerdà aprova definitivament l'ordenança que regula els prostíbuls de la Vila

L’ajuntament de Puigcerdà ha aprovat definitivament en el ple d’aquest dimecres la nova ordenança que regula els prostíbuls de la Vila. Entre altres aspectes, la nova ordenança redueix la distància que cal deixar entre prostíbuls. Fins ara no podien estar a menys de 500 metres entre sí, i amb la nova regulació aquesta distància es redueix a 200 metres. Des de l’equip de govern, han assegurat que es tracta d’una mesura valenta i realista.

En aquest sentit, l'alcalde de Puigcerdà, Joan Planella, ha assegurat que el que volen és evitar que la prostitució s’exerceixi de forma clandestina, tal com estava passant fins ara. El grup de Convergència, a l’oposició, però, ho ha criticat, perquè considera que és massa flexible i tem que a Puigcerdà es reprodueixi el fenomen de la Jonquera, amb la proliferació de nous prostíbuls. També ha acusat l’equip de govern de modificar l’ordenança per afavorir els interessos d’uns quants particulars.

L’alcalde Planella ha criticat força aquestes acusacions, i ha demanat a l’oposició que doni noms i aclareixi a qui creuen que volen afavorir amb aquesta nova ordenança.

Imatge d'arxiu d'un ple a la Vila

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada