dilluns, 13 de setembre del 2010

El Turisme Rural de Cerdanya manté un nivell d'ocupació similar al de l'estiu passat

Les xifres d’ocupació d’aquest estiu a les cases de Turisme Rural de Cerdanya s’ha mantingut a un nivell similar al de la temporada anterior. Segons Concatur, la Confederació Catalana d’Agroturisme i Turisme Rural, l’ocupació al conjunt de Catalunya ha caigut un 3%, però a Cerdanya s’ha mantingut amb xifres que ronden el 90 i el 95% d’ocupació. A la comarca, a més, el mes de juliol ha estat més bo del previst.

El que sí que ha notat el sector, és que les estades dels visitants cada cop són més curtes. D’altra banda, un fenomen que ja van detectar l’any passat i que aquest any s’ha repetit és que cada cop més, la gent reserva a última hora.

Pel que fa a la procedència de clients, el mes de juliol algunes cases de turisme rural de la comarca han notat una considerable afluència de visitants del Nord d’Espanya, especialment de Navarra i el País Basc. El mes d’agost, en canvi, el client ha estat més proper, bàsicament de Catalunya.

2 comentaris:

  1. OHHHHH!!! quina gran noticia... potser millor que això fer de cambre a un burdel de carretera!

    ResponElimina
  2. Doncs són unes xifres molt bones! La Cerdanya cada cop enamora a més visitants que acaben quedant-se per gaudir de la seva bellesa.

    Salutacions

    ResponElimina