dimecres, 22 de setembre del 2010

Estavar acull la vint-i-vuitena Diada de Cerdanya i cedeix el relleu a Ger

Estavar ha acollit aquest cap de setmana la vint-i-vuitena Diada de Cerdanya. Les energies alternatives han estat les protagonistes d’enguany, amb conferències i exposicions sobre la seva utilització.

Durant la Diada d’enguany també s’han exposat les obres del primer concurs de fotografia de Cerdanya, organitzat per l’Asfoce, l’Associació de Fotografia de Cerdanya. A més, també s’ha inaugurat una petita plaça amb motiu de la Diada. Els organitzadors de l’esdeveniment, l’Institut d’Estudis Ceretans i l’ajuntament d’Estavar, estan satisfets de com ha anat aquesta 28ena edició.

La Diada d’enguany ha tingut un cost d’una mica més de 6.000 euros, i ha estat sufragada majoritàriament per l’ajuntament d’Estavar. Al dinar de diumenge hi ha assistit l’eurodiputada francesa Maria Teresa Sanchez-Schmitz, el diputat provincial per Girona, Albert Piñeira i una vintena d’alcaldes tant de l’Alta com de la Baixa Cerdanya.

Pel que fa al tradicional traspàs del testimoni de la Diada, aquest no s’ha pogut fer de la manera habitual. El municipi que s’ha compromès a organitzar la Diada de l’any que ve, ha estat Ger. Tot i això, no és del tot definitiu, ja que cal que l’ajuntament ho aprovi en el proper ple municipal.

A la imatge, foto de família dels alcaldes cerdans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada