divendres, 10 de setembre del 2010

Meranges tindrà finalment una línia de transport escolar fins a Ger

Les dues famílies de Meranges que havien amenaçat de no dur els nens a escola si no els posaven transport escolar, han aconseguit el seu objectiu. La setmana que ve entrarà en funcionament una nova línia de transport escolar, que recollirà una desena d’estudiants de Meranges i Gréixer i els durà fins a Ger passant abans per All. Això permetrà transportar als estudiants fins al centre d’ensenyament públic més proper, ja sigui a Ger, a l'escola primària, o a Puigcerdà, a l'institut de secundària.

La posada en marxa d’aquesta nova línia ha arribat després de les negociacions que han mantingut aquestes dues famílies amb el Consell Comarcal de Cerdanya i els Serveis d’Educació de Girona. Les famílies també han assegurat que hauran de fer algun esforç, ja que hi haurà alguns horaris que no s'adaptaran del tot, però que no tenen cap problema per fer-ho.

Aquestes dues famílies havien arribat a plantejar la possibilitat de no dur els nens a escola si no els posaven transport escolar. Asseguren que les obligacions laborals no els permeten baixar i pujar els nens a l’escola de Ger o de Puigcerdà, i que per tant l’administració estava obligada a facilitar-los un transport, ja que Meranges no disposa d’escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada