dimecres, 29 de setembre del 2010

Els pares de l'escola de Ger comencen una campanya per aconseguir un cinquè mestre

Els pares de l’escola de Ger han començat una campanya per aconseguir un cinquè mestre. Aquest curs, el centre compta amb molts més alumnes que l’any anterior: ha passat de 34 nens a 47. Segons els ràtios establerts per Ensenyament, amb aquest nombre d’alumnes l’escola hauria de passar de 4 a 5 professors, però de moment, segons els pares, el Govern no li vol atorgar el nou docent.
Els pares s’han mostrat força indignats per aquest fet. És per això que han iniciat una doble campanya: una ha consistit en donar a conèixer el seu cas als mitjans de comunicació, i l’altra anirà dirigida directament als responsables d’Ensenyament de Girona. Així doncs, els han enviat una carta i, si no els fan cas, Laura Uribe, presidenta de l'AMPA, assegura que demanaran hora amb el màxim responsable d'Ensenyament a Girona.

Els pares han recordat que el mateix departament d’Ensenyament ha donat suport a l’ampliació del centre, que s’ha fet aquest estiu, i ha obert una nova línia de transport escolar que porta els nens de Meranges, Gírul i Gréixer a l’escola de Ger. És per això que ara no entenen la negativa a incorporar un nou professor per fer front a aquest increment d’alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada