dijous, 29 d’octubre del 2009

CiU de Puigcerdà denuncia que l'equip de govern no respon a les seves preguntes durant els plens

El grup de Convergència i Unió (CiU) a l'Ajuntament de Puigcerdà (a l'opoció), ha lamentat que l'equip de govern no respon a les preguntes que li formula durant els plens muncipals. En una nota de premsa, ha denunciat que "com ja ve sent habitual en el ple ordinari del passat dia 22 d’octubre de 2009, l’equip de govern no va respondre cap de les preguntes que li va plantejar el grup de l’oposició durant el torn de precs i preguntes".

Així doncs, la nota de premsa detalla que "fa uns mesos, un grup de mares va presentar a l’Ajuntament i a tots els grups municipals amb representació al Consistori un projecte per fer un casal de nens a Puigcerdà". En definitiva, continua, "es tractaria d’habilitar i condicionar un espai cèntric per tal que els infants poguessin realitzar jocs i activitats acompanyats sempre pels seus pares o tutors".

En la nota de premsa, la formació afegeix que "el nostre grup creu que es tracta d’una bona iniciativa i que té uns costos assumibles i, per tant, la comparteix. Per això, vam demanar l’opinió de l’equip de govern al respecte i en quin punt es troba actualment aquest projecte". Tot i això, el Consistori no els va respondre la pregunta.

El comunicat de premsa també lamenta que l'equip de govern no els hagi respost algunes preguntes sobre temes diversos, com ara mobilitat, conduccions de serveis i instal·lacions, el conflicte generat al voltant de la sentència judicial pel litigi sobre el Campus Cerdanya o sobre la gestió que s’està duent a terme a la regidoria que s’encarrega de les àrees de Comerç, Turisme, Festes i Comunicació. La nota de premsa finalitza lamentant que "l’Alcalde no ens va deixar concloure els nostres posicionaments en aquest punt i va donar per finalitzat el Ple".

A la imatge, el portaveu de CiU a l'Ajuntament de Puigcerdà, Albert Piñeira

2 comentaris:

  1. Ja estem farts de Planella i els que li donen la raó com als bojos. Ja n'hi ha pro d'aquest color.

    ResponElimina
  2. es un pequeño dictador, pero CiU debe de imponer más caracter, de lo contrario es como contar granos de arena en una playa

    ResponElimina