diumenge, 11 d’octubre del 2009

El Club Gel Puigcerdà s'imposa al Barça per 7 a 8 a la tanda de penals

El derbi entre el Barça i el Club Gel Puigcerdà (CGP), jugat ahir a la nit al Palau Blaugrana, va acabar amb victòria cerdana (7 a 8) després d'un enfrontament molt igualat. Es va arribar al final del partit amb empat a zero, a la pròrroga no hi va haver gols i tot plegat es va haver de resoldre a la tanda de penals.

Els dos punts aconseguits ahir col·loquen l'equip de Pepper Oppitz en segona posició de la Copa Federación. D'altra banda, els tres penals que va aturar Juraj Nemcak van deixar constància de la gran qualitat d’aquest porter. També va ser decisiu el penal que va marcar Tomas Pokrivcak, que va donar la victòria als cerdans.

El partit va ser molt renyit des del primer minut. Els de Cerdanya es van avançar en el marcador, amb un gol de Pablo Muñoz, i van mantenir l'avantatge d'un gol fins a la mitja part. El Barça no va trigar en empatar i així es va mantenir la tendència en el resultat: empat, o un gol amunt dels locals o dels visitants.

Cal destacar el gran debut d'Igor Zemchenko amb el CGP, que va fer tres gols decisius per la victòria groga i negra. També va marcar un gol Peter Filip, tot i que va crear constants ocasions, amb jugades que demostren la seva qualitat. La tercera línia també va tenir el seu premi amb un gran gol de l’hispano-suís Yvann Bellido, que després de lluitar durant tot el partit va obtenir la seva recompensa.

El pròxim cap de setmana el CGP jugarà el primer partit a casa, contra el CH Majadahonda, en partit corresponent també a la Copa Federación.

A la imatge, un moment del partit d'ahir (foto: Eduard Palomares)

1 comentari:

  1. En aquest partit va aberi molta tensió. EL gol de Pablo Muñoz (ex-jugador del barça) s'ha de valorar molt, ja que era el seu primer partit contra el equip que va jugar de la temporada passada. El Club Gel Puigcerdà va jugar molt bé, es va veure un nou equip amb ganes de guanyar-ho tot, i amb molta més eufória que l'any passat. Crec que donaràn un llistó molt alt, i que tenen totes les possibilitats de guanyar totes les copes que sel's-hi pressentin. Visca el CLUB GEL PUIGCERÀ!!! El millor!!!!

    Fan Club Gel Puigcerdà

    ResponElimina