dimecres, 28 d’octubre del 2009

L'alcalde de Bellver fa una crida a la calma en vista del ressò que han adquirit els fets de la llar d'infants

L’alcalde de Bellver de Cerdanya, Francesc Xavier Porta, ha fet una crida a la calma als veïns de la població, davant el ressò que està adquirint la denúncia per suposats maltractaments presentada contra la directora de la llar d’infants. Alguns pares s'han reunit avui, però han remarcat la necessitat de no posicionar-se fins que no se celebri el judici.

L’alcalde de Bellver ha demanat tranquil•litat als veïns. Ha recordat que tant l’acusada com les denunciants estan sotmeses a una gran pressió i ha demanat que no es facin judicis abans d’hora. També ha demanat als ciutadans de Bellver que estiguin tranquils i els ha garantit que l’atenció als nens a la llar d’infants no s’està veient afectada per aquesta qüestió, i que la prioritat del consistori és mantenir el benestar dels infants.

Recordem que tres treballadores de la llar d’infants n’han denunciat la directora, perquè creuen que aplica mètodes massa estrictes a l’hora de fer menjar els nens. La defensa de l’acusada assegura que tot plegat s’ha tret de context, i que es tracta d’un conflicte de criteris a l’hora d’educar els nens. El jutge ha fixat el judici pel 19 de gener.

D'altra banda, en la reunió que hi ha hagut aquesta tarda, alguns pares han lamentat la falta d'informació que tenen, i han criticat la manera com s'ha gestionat la qüestió. Així doncs, creuen que abans de denunciar-ho, les tres professores haurien d'haver comunicat els fets als pares. D'altra banda, també han acordat que, en cas que en la denúncia presentada hi constin els noms dels nens pressumptament maltractats, l'Ajuntament ho comuniqui als seus pares. Així doncs, l'Associació de Mares i Pares (AMPA) demanarà al consistori que sol·liciti aquesta informació al jutge.

A la imatge, l'Ajuntament de Bellver

1 comentari:

  1. Si calma i tanquilitat ja n'hi a, el problema de l'alcalde es que no vol que es parli del tema i que tothom calli, es el sempre a volgut. Si no perquè va protegir a la directora durant tant de temps sense dir res?

    ResponElimina