dimarts, 27 d’octubre del 2009

Tres jugadors del Futsal Llívia estan ferits, després de patir un accident prop del Túnel del Cadí

Tres jugadors del Futsal Llívia, l'equip de futbol sala de la vila, van patir un accident el passat diumenge a la nit a la C16, prop de l'accés al Túnel del Cadí, quan tornaven d'una concentració de la selecció catalana sub-21 a La Garriga. Tots tres van quedar ferits, dos d'ells de gravetat.

R.V, de 21 anys va patir una doble perforació a l'intestí i va ser operat ahir mateix, i ara es troba en observació a l'U.C.I. D'altra banda, S.M. de 20 anys, va ser operat d'una fractura de fèmur a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. Segons el seleccionador català de futbol sala sub-21, Juan Antonio Fernàndez, tots dos evolucionen favorablement, i demà podrien ser traslladats a planta. El tercer jugador, M.M va quedar ferit lleu i ja ha estat donat d'alta. Segons el Servei Català de Trànsit, el cotxe dels afectats va relliscar amb una taca de gasoil que hi havia a la calçada i va topar lateralment amb un altre vehicle poc abans d'entrar al Túnel del Cadí, en direcció Cerdanya.

Controls de cadenes a La Perxa

D'altra banda, sense deixar les qüestions de trànsit, però canviant radicalment de tema, el prefecte de la Catalunya Nord ha amenaçat als conductors que aquest hivern intentin pujar sense equipaments especials, quan aquests siguin necessaris, la carretera 116 -que uneix el Roselló i el Conflent amb Cerdanya a través de La Perxa-. Segons apunta la web i-cerdanya.info, Jean François Delage ha avisat que els gendarmes faran controls, i multaran aquells que no portin cadenes quan siguin necessàries. D'aquesta manera volen evitar que els vehicles que no porten equipaments especials es quedin al mig de la via i en dificultin la circulació.

A la imatge, la boca Nord del Túnel del Cadí (foto: Viure als Pirineus)

2 comentaris:

  1. guillem: un altre punt de vista...
    Ayer bajando de Puigcerda una vez pasados los tuneles tuvimos la desgracia de cruzarme en el camino con un joven de 21 años con 2 amigos que no tenien mucho valor por su vida.
    Parece ser iba a una velocodad cercana a los 200 km/h cuando se salio en una curva encontrandose con los vehiculos que circulabamos por el carril contratio.
    El primer impacto lo recibio el coche que precedia en la zona de la rueda trasera con la suerte de salir ileso aunque con el vehiculo mal parado.
    En mi caso tuve la mala suerte de impactar frontalmente. Os puedo asegurar que pense que era el final. Fue el peor segundo de mi vida.

    Gracias a Dios, despues del impacto pude salir por la ventanilla y sacar mis 2 hijos y a mi mujer. El habitaculo quedo relativamente bien teniendo en cuenta la velocidad del Audi S3 y que fue frontal.
    Mi pie derecho ha salido mal parado y mañana sere operado para reconstruirlo y con esfuerzo espero poder quedar lo mejor posible pero gracias a mi vehiculo hoy soy la persona mas feliz de mi vida pudiendo ver a mi familia.

    ResponElimina
  2. Muchas gracias por aportar tu versión, sin duda muy valiosa. Igualmente, me alegro muchísimo de que, a pesar de todo, tuviesesis la suerte de poder salir mas o menos bién. Espero que la operación vaya muy bién. Muchos ánimos!

    ResponElimina