divendres, 22 de gener del 2010

Bellver inaugura l'aparcament de sota Muralla i anuncia la millora del Portal

L'Ajuntament de Bellver ha inaugurat avui, amb la presència del Conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, la remodelació del carrer sota Muralla, on s'hi han fet més de 100 places d'aparcament.

Les obres han estat finançades pel Departament de Governació, amb 113.506 euros, dels 119.480 totals. L'actuació ha consistit en la construcció de diversos murs de contenció al carrer de sota Muralla i al carrer de Jaume II, que han permès pavimentar, enjardinar i guanyar places d'aparcament al costat de la zona comercial del poble.

A més, l'alcalde de la població, Xavier Porta, ha anunciat que prepara una important remodelació a la zona comercial del poble, amb unes obres per arreglar tots els carrers del centre. Els treballs han de començar ben aviat i consistiran en fer nova la pavimentació del carrers comercials, per tal de fer més còmode el trànsit dels vianants. L’objectiu de l’Ajuntament de Bellver és atraure clients que fins ara anaven a comprar a altres pobles de la comarca. El principal atractiu serà la facilitat d’aparcar molt a prop de les botigues.

A la imatge, un moment de la inauguració d'aquest migdia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada