diumenge, 3 de gener del 2010

Operació tornada: s'espera una tarda complicada a l'accés Nord del Túnel del Cadí

El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu complicacions de cara a aquesta tarda, a les principals vies que baixen del Pirineu cap a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Es preveu que una gran quantitat de vehicles abandonin avui les comarques pirinenques i un punt que es preveu complicat és la boca Nord del Túnel del Cadí.

El cap de setmana passat no hi va haver gaire desplaçaments cap a l'Àrea Metropolitana, així que el SCT preveu que aquesta tarda de diumenge serà complicada. Per mirar d'agilitzar el trànsit ja s'han cancelat els carrils lents des dels municipis de Bellver i Riu fins a Berga. Per conèixer en tot moment l'estat del trànist, podeu fer-ho des d'aquí.

Accident a la boca Sud del Túnel del Cadí
D'altra banda, ahir al matí hi va haver un accident prop de la boca Sud del Túnel del Cadí, on cinc persones van quedar ferides. Les víctimes van ser traslladades als hospitals de Puigcerdà i Manresa. Una d'elles és veïna de Fontanals de Cerdanya i una altra, de Puigcerdà. L'accident, una col·lisió on s'hi van veure implictats tres vehicles, va provocar vuit quilòmetres de retenció. El Túnel del Cadí es va tancar durant una hora, per evitar que els cotxes s'hi quedessin aturats a dins.

A la imatge, un dels accessos al Túnel del Cadí (foto: Viure als Pirineus)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada