dimarts, 26 de gener del 2010

L'oficina comarcal de turisme de la Baixa Cerdanya tanca l'any amb un nou rècord de visitants

L’oficina comarcal de turisme de la Baixa Cerdanya ha tancat l’any 2009 amb un rècord de visitants. En total hi han passat 25.750 usuaris, i els seus responsables creuen que encara poden créixer més en el futur. Amb aquestes xifres de creixement, l'oficina de la Baixa Cerdanya es consolida, juntament amb la de la Val d'Aran, com la més gran de tot l'Alt Pirineu i l'Aran.

En els 12 anys que porta oberta, l’oficina comarcal de turisme mai havia registrat unes dades tant bones com les d’aquest any passat. L’afluència de persones interessant-se pels serveis turístics que ofereix la comarca s’ha incrementat en un 24,5%. Eduard Correa, Cap d’àrea de l’oficina, destaca que el volum de visitants ha anat creixent any rere any, però que creuen que encara no han tocat sostre, "ja que la història ens demostra que podem seguir creixent".

La pàgina web de l’oficina comarcal de turisme també ha fet un salt important pel que fa al nombre de visites, ja que ha crescut més del 250%. Correa destaca la tasca feta per promocionar-la, ja que s'han fet millores perquè els buscadors la trobin més fàcilment, "s'ha instal·lat una webcam i una estació meteorològica, i la informació s'actualitza molt sovint". A més, Correa ha avançat que s'està treballant per millorar-la encara més, "per fer-la més atractiva i útil".

Pel que fa a les consultes més freqüents, a part de les preguntes genèriques, la majoria de visitants s’interessa per les excursions i el senderisme, que per Correa, "són els productes estrella de la comarca".

A la imatge, Eduard Correa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada