dissabte, 30 de gener del 2010

La consellera d'Acció Social i Ciutadania visita el campionats d'Europa d'esquí alpí per a discapacitats a La Molina

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, ha visitat aquest matí La Molina, amb motiu de la Copa d'Europa d'esquí alpí per a discapacitats. La consellera ha assistit a las segona mànega del Gran Eslàlom i ha destacat la importància d'activitats com aquesta "per avançar cap a la igualtat d'oportunitats".

Capdevila també ha remarcat la tasca feta pels responsables de l'estació de La Molina, que disposa d'un Centre d'Esports Adaptat per a discapacitats. Es tracta d'una iniciativa pionera a Catalunya, promoguda conjuntament amb la fundació Johan Cruyff, per tal de promocionar i introduir a l'esquí a les persones discapacitades. Aquest servei posa a disposició de les escoles d'esquí tot el material adaptat necessari perquè el puguin utilitzar per a l'ensenyament d'aquest esport a les persones discapacitades.

A la tarda, la consellera inaugurarà a Puigcerdà la primera residència que es fa a Cerdanya per a persones amb discapacitat intel·lectual, i al vespre presidirà, al Palau de Congressos d'Alp, el lliurament dels premis de la Copa d'Europa d'esquí alpí per a persones amb discapacitat. Els guardons s'atorguen en les categories d'esportistes amb cadira de rodes, de peu i deficients visuals.

A la imatge, la consellera Capdevila, aquest matí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada