dissabte, 9 de gener del 2010

Masella i La Molina han acollit uns 12.000 esquiadors diaris durant les festes de Nadal

Els responsables de Masella i La Molina han fet una molt bona valoració de les festes de Nadal. Asseguren que l'afluència d'esquiadors ha estat força bona, amb una neu de molta qualitat gràcies a les últimes nevades.

Així doncs, durant les feses nadalenques, els esquiadors que s'han apropat a Masella han pogut utilitzar el 100% dels remuntadors de l'estació. Segons els seus responsables, el nou Telecadira de la Pia Express ha tingut molt bona acceptació entre el públic.

L'estació també ha ofert el 100% del desnivell esquiable, amb 935 metres de pendent, des del cim de la Tosa (a 2.535 metres) fins al Pla de Masella (a 1.600). En total, han estat 40 les pistes obertes, entre elles la recent inaugurada "pista Cerdanya", a la Pia. Els esquiadors que s'han apropat a Masella han pogut lliscar per un total de 50 quilòmetres.

Pel que fa als gruixos i la qualitat de la neu, aquests han oscil·lat entre els 35 i els 55 centímetres de neu pols. En total, han passat per l'estació un promig de 6.000 esquiadors diaris, amb un pic de 9.000 esquiadors el dissabte 2 de gener.

Mentrestant, a La Molina s'han obert 29 pistes i 12 remuntadors, que sumen un total de 37 quilòmetres esquiables, amb uns 35 centímetres de neu pols. En aquest cas, la quantitat d'esquiadors ha estat molt similar al de Masella, amb una mitjana de 6.000 visitants diaris.

A la imatge, un moment de la inauguració del sector de la Pia (foto: Masella)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada