dimarts, 5 de gener del 2010

El Club Gel Puigcerdà podria no disputar la final de la Copa Federació per falta de jugadors

El Club Gel Puigcerdà podria no disputar la final de la Copa Federació que s'ha de jugar aquest vespre, per falta d'efectius. El club no garanteix disposar del mínim de jugadors establerts per normativa, ja que els seus jugadors amateurs no poden abandonar els seus compromisos laborals, tal com ja s'havia advertit reiteradament a la Federació i al rival, el CH Jaca.

En un principi, el partit s'havia de jugar demà, però el Jaca va demanar avançar-lo un dia. El CGP s'hi va oposar, perquè no podria disposar dels seus jugadors amateurs, però la Federació va canviar la data igualment. Des del CGP destaquen que la majoria de jugadors no professionals "treballen el dia 5, ja que és un dia laboral". A més, afegeixen, "la nostra localitat és un lloc turístic hivernal i el dia 5 és un dia especialment carregat de treball, tant per als que viuen directament del comerç o turisme, com per a la resta de sectors que es nodreixen indirectament d'aquests dos sectors".

En aquest sentit, el CGP ha deixat clar que es desplaçarà per jugar, però lamenta que la data s'ha fixat amb poc sentit comú i sense respectar els jugadors amateurs. A més, afegeix que, "si finalment ens desplacem a Jaca amb el nombre de jugadors inferior a l'establert per la normativa, declinem aquesta responsabilitat a la Federació per haver organitzat un calendari sense sentit comú, fins al punt de no tenir en compte els dies laborals".

A la imatge, el president de l'entitat, Gummer Hilario

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada