dimecres, 20 de gener del 2010

Els Angles celebra aquesta setmana la vint-i-unena edició del Festival de l'Aventura

L'estació capcinesa dels Angles celebra al llarg d'aquesta setmana la vint-i-unena edició del Festival de l'Aventura. Des del passat dilluns i fins el dissabte 23 de gener, el públic podrà apreciar, a diari, diferents reportatges que expliquen les proeses dels seus protagonistes en diferents àmbits.

L'esforç en l'esport és el gènere més representat, amb reportatges sobre la travessia de la Mànega; sobre expedicions a la selva de la Guyana, al Sàhara o als Andes; sobre navegació en solitari; sobre escalada de pendents excepcionals o sobre el triatló més dur del món.

Tot i això, no tots els reportatges giren al voltant de l'esport, ja que divendres es projectarà "Els arquitectes de l'urgència", un film sobre una ONG que porta assistència a les poblacions afectades després de catàstrofes naturals. Dissabte es posarà el punt i final a la setmana, amb el lliurament del Premi del Llibre dels Angles 2009, una acte que anirà a càrrec del director del festival, Philippe Peyraud, i de l'alcalde dels Angles, Christian Blanc.

A la imatge, la façana de l'Ajuntament dels Angles, amb el cartell del Festival

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada