dijous, 7 de gener del 2010

El CGP es veu obligat a abandonar la final de la Copa Federació per la lesió del porter

El Club Gel Puigcerdà (CGP) es va veure obligat a jugar la final de la Copa Federació, tot i disposar només de vuit jugadors i el porter. Tot i això, es va haver de retirar a la meitat de la primera part, després que es lesionés el porter, quan els cerdans anaven guanyant per 0 a 1 gràcies a un gol d'Yvan Bellido. Ara, no està clar com s'ha de resoldre el partit.

El CGP ha denunciat que "la Federació Espanyola d'Esports de Gel (FEDH) va ometre el seu propi reglament, en obligar-nos a jugar amb menys jugadors dels que marca el reglament de la pròpia FEDH i fins hi tot el reglament genèric de la Federació Internacional d’Hoquei Gel (IIHF)".

Segons el CGP, "el tècnic de la Federació va amenaçar a el nostre entrenador, Peter Oppitz, de què si no sortia al gel a jugar li cauria una greu sanció al Club". En aquest sentit, l'entitat cerdana lamenta l’espectacle que es va donar a Jaca, i en declina tota la responsabilitat a la FEDH i al mateix CH Jaca per haver posat una final en dia laborable, i especialment el dia 5 de gener on a Puigcerdà es treballa més que mai. Es per això que els jugadors amateurs del club no van poder assistir a la convocatòria, ja que tenien compromisos laborals. Segons ha explicat el mateix club, "el públic de Jaca es va mostrar indignat amb el palco per l’espectacle dantesc que es va produir".

Ara, el CGP demanarà a les més altes institucions de l’esport espanyol i de la IIHF que revisi tot aquest cas i que depuri responsabilitats. El CGP considera que la FEDEH ha actuat totalment en contra dels interessos dels jugadors amateurs, sense respectar el seu horari laborable. Es per això, que el CGP estudiarà en el decurs dels pròxims dies si segueix a la competició o es retira fins que la FEDH dictamini que fa al respecte del què ha succeït.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada