dimarts, 12 de gener del 2010

Les estacions d'esquí de Lles i Aransa suspenen l'edició d'enguany de la Marxa Pirineu

Els problemes organitzatius han obligat les estacions d'esquí nòrdic de Lles i Aransa a suspendre l'edició d'enguany de la Marxa Pirineu. Segons han assegurat, els responsables de l'estació de Lles s'ho prenen com un descans per reprendre l'activitat l'any que ve.

Des de l'estació de Lles, han assegurat que aquest any no disposaven d'un comitè per organitzar tota la cursa. Per fer-ho, han afegit, "cal un equip de persones que aquest any no teníem". Des de la mateixa estació, però, han lamentat que fins a finals de desembre no es van assabentar que la prova formava part del Campionat d'Espanya. Si ho haguessin sabut, continuen, "ho haguéssim pogut organitzar, ja que la Federació t'ajuda molt en la preparació de les pistes, en el cronometratge...".

Els organitadors han fet pública l'anul·lació de la Marxa en un comunicat a les pàgines web de Lles i Aransa, i han aprofitat per agraïr el suport rebut en anteriors edicions. Igualment, asseguren que "des d'aquest moment s'està treballant en la configuració d'un nou comitè organitzador que reprengui aquesta cursa única a tot l'Estat, amb força renovada per a la temporada 2011".

A la imatge, el cartell de l'edició de l'any passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada