divendres, 29 de gener del 2010

CiU de Puigcerdà critica l'actitud del regidor de cultura durant els plens municipals

El portaveu del grup municipal de Convergència i Unió (CiU) a l'Ajuntament de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha criticat l'actitud que mostra el regidor de cultura, Lluís Casanovas, durant els plens municipals. Per Piñeira és una actitud poc seriosa, impròpia de la representativitat del seu càrrec i "més pròpia de quan s'està en una festa o en una discoteca".

Piñeira ha assegurat irònicament que, "des del grup municipal de CiU ja som conscients que la regidoria de cultura inclou el teatre, però el teatre s'ha de fer a les sales de teatre i no a les sales de plens dels ajuntaments, que són un lloc seriós". Piñeira ha assegurat que el regidor Casanovas no para de "gesticular i fer grans rialles, mentre exposem les nostres opinions, que sembla que li importen ben poc".

A banda d'això, Piñeira ha reiterat les seves queixes pel fet que "durant el ple, cap regidor ens respon mai a les preguntes ni es posiciona davant el que els demanem". També ha criticat el fet que mai es demani l'opinió ni es faci parlar el regidor Ramon Serra, "que tot i formar part de l'equip de govern, es va presentar sota les sigles del PSC, i no sota les d'Esquerra".

A la imatge, Albert Piñeira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada