diumenge, 17 de gener del 2010

El Grup d'Amics de Montellà publica el número 26 de la revista Fil Directe

El Grup d'Amics de Montellà (GAM) ha publicat el número 26 del Fil Directe, la revista semestral del grup. Aquest número, corresponent a l'hivern 2009-2010, repassa les activitats dutes a terme a l'estiu al poble, tant les que ha fet el GAM com les que han fet altres associacions del municipi. A més, també inclou articles i reportatges sobre diversos aspectes culturals i patrimonials de Montellà i del Pirineu.

La revista repassa, entre d'altres coses, els actes realitzats durant la novena Diada del GAM, celebrada el mes d'agost, i dedicada a les publicacions pirinenques. També publica un reportatge sobre el castell de Sant Romà, i una ressenya bibliogràfica del llibre "Jo, un nen de la guerra", publicat el 2008 per l'Editorial Andorra. El Fil Directe es distribueix pels comerços, bars i restaurants de Montellà, Martinet i Estana, i també es pot trobar en algun establiment de Bellver i La Seu d'Urgell.

El GAM, una entitat cultural i de defensa del patrimoni i el medi ambient de Montellà, va crear la revista Fil Directe l'any 1997. El seu objectiu no és tant sòls divulgar les activitats pròpies del grup, sinó també fer-se ressò d'aquelles activitats relacionades amb la cultura i el patrimoni que es fan a Montellà i els seus entorns. També és un aparador per a reportatges de tot tipus, relacionats amb la història, la cultura o el patrimoni del poble, la Cerdanya i el Pirineu.

A la imatge, la portada del número 26 del Fil Directe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada