dimecres, 27 de gener del 2010

Puigcerdà permetrà l'obertura de bars i restaurants al voltant del llac i a la zona industrial

L’Ajuntament de Puigcerdà vol potenciar l’ús comercial i lúdic de les zones del llac i el polígon industrial. És per això que en el ple d’avui ha acordat modificar el Pla Urbanístic Municipal perquè s’hi puguin obrir establiments, com ara bars o restaurants.

En el cas del polígon industrial, l’Ajuntament vol que s’hi concentri la majoria de locals d’oci nocturn. Fins ara estava permès que s’hi obrissin discoteques, però no bars i restaurants. Pel que fa a la zona del llac, a banda de revitalitzal-la amb nous locals de restauració, es volen aprofitar les cases senyorials que l’envolten i que, segons Planella, "no es podrien restaurar si no és donant-los un ús com aquest". L'alcalde de Puigcerdà, a més, ha afegit que un important restaurador - el nom del qual no ha volgut concretar- s'ha mostrat interessat en obrir un establiment en aquesta zona.

En el ple d’avui també s’ha acordat incloure a l’anomenat Pla Zapatero, les obres del futur ascensor que comunicarà el pàrquing del Convent amb el Museu Cerdà. El govern espanyol en sufragarà la totalitat del cost -uns 400.000 euros-, i l’obra s’ha de fer al llarg d’aquest 2010.

A la imatge, un ple de Puigcerdà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada