dilluns, 18 de gener del 2010

S'aplaça el judici per suposats maltractaments contra la directora de la llar d'infants de Bellver

El judici que s’havia de celebrar demà a La Seu d'Urgell contra la directora de la llar d’infants de Bellver per un suposat cas de maltractaments s’ha aplaçat. S’està a l’espera que es resolgui un recurs presentat per la pròpia acusació, i encara no se sap quan es podrà fer el judici.

Els jutjats de La Seu d’Urgell havien admès el cas, i l’havien tipificat de falta. L’acusació, però, creia que els fets denunciats s’havien de qualificar de delicte i va presentar un recurs. Ara mateix, un jutge de Lleida l’ha de resoldre i fins que no ho faci, no es podrà celebrar el judici.

D’altra banda, segons fonts de l’acusació, una desena de pares han decidit afegir-se a les educadores, i també es presentaran com a acusació particular. Fa unes setmanes, els pares van tenir accés a la denuncia, on s’hi detallen els nens que, suposadament, i sempre segons la versió de les denunciants, van ser maltractats per la directora del centre. La defensa nega aquests maltractaments i assegura que tot plegat es tracta d’una diferència de criteris a l’hora d’educar els nens.

A la imatge, la llar d'infants

1 comentari:

  1. son educadores, no monitores!
    que tinguin molta sort, i ja era hora que els pares es despertèssin!!!!

    ResponElimina