dimecres, 27 de gener del 2010

Jutjaran la directora de la llar d'infants de Bellver per faltes i no per un delicte

La directora de la llar d’infants de Bellver serà jutjada per faltes, i no per un delicte, tal com volien les tres educadores denunciants. Així ho ha resolt l’Audiència Provincial de Lleida, i ara el cas ha tornat al jutjat de La Seu d’Urgell.

L’Audiència de Lleida ha desestimat el recurs presentat per les educadores, que consideraven que els fets denunciats havien de ser tipificats com a delicte, i no com a falta. Des de l’acusació han lamentat aquesta decisió i han recordat que si es jutja com a falta, únicament es podrà imposar una multa a la directora.

Ara, el cas torna a estar en mans del jutjat de la Seu d’Urgell, que ha fixat la vista oral pel 30 de març. Recordem que la directora va ser denunciada per suposats maltractaments a l’hora de fer menjar els nens. En les últimes setmanes, alguns pares han donat suport a la versió de les educadores i han afegit els seus noms a la denuncia. Des de la defensa, però, al•leguen que tot plegat es tracta d’una diferència de criteris a l’hora d’educar les criatures.

A la imatge, la llar d'infants

1 comentari:

  1. gracies per rectificar lo de monitores, sembla ser que el senyor Spa no li ha quedat gaire clar, que per estar en una llar d'infants has de estudiar, i per tant son educadores no monitores. gracies guillem tambe per dir que els pares s'han afegit al procés.

    ResponElimina